FAQ
-
-
Deze informatie kun je vinden op www.tapintoyourbeer.com.
-
Voor al onze bieren gebruiken we gerst of gerstemout als grondstof, voor sommige bieren gebruiken we tarwe (bv. witbieren). Beide grondstoffen bevatten gluten. In tarwe zitten er wel meer gluten dan in gerst. Uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde waarden voor gluten in onze bieren met gerst of gerstemout schommelen rond de 20 ppm. Tarwe houdende bieren zitten nog onder de 80 ppm. Gluten worden aangegeven op onze etiketten door de gebruikte glutenhoudende (mout of tarwe) grondstof weer te geven. Onze bieren bevatten gluten, maar het glutengehalte is laag.
-
-
-
Stuur je verzoek gerust naar onze consumenten service, via: https://contactus.ab-inbev.com/nl
-
We ontvangen als bedrijf dagelijks tientallen verzoeken voor sponsoring. Hoewel deze op onze sympathie kunnen rekenen, kunnen we onmogelijk op al deze aanvragen ingaan. Daarom hanteren we een strikt sponsorbeleid. Wij richten ons hierbij vooral op grote sport en muziekevenementen.
Wij vinden het erg belangrijk dat mensen op een verantwoorde manier van onze producten genieten. Evenementen die gericht zijn op minderjarigen, komen daarom niet in aanmerking voor sponsoring. Sponsoraanvragen die passen binnen ons beleid kunnen ofwel worden ingediend via het contactformulier op onze website www.horecasupport.nl
Let op: Sponsoraanvragen moeten 3 tot 6 maanden voor de geplande activiteit worden aangevraagd.
-
-
-
Voor de huidige open posities binnen AB InBev (waar Bud onderdeel van is) kun je kijken op https://europecareers.ab-inbev.com/nl/locations/netherlands
Daarnaast kun je hier een open sollicitatie indienen: https://abinbev.avature.net/eutalent
-
In dat geval dien je contact op te nemen via csc.ontrade.nl@ab-inbev.com of 076-5253800.
Daarnaast vind je op www.horecasupport.nl allerlei interessante informatie voor de horeca.
-
Dit is zeker mogelijk. Je dient hiervoor je motivatiebrief en CV te sturen naar NL
-
-
-
Ik heb een horeca aangelegenheid en ben klant. Ik zou graag in contact komen met een vertegenwoordiger of heb een vraag over een bestelling. Hoe kom ik in contact?
In dat geval dien je contact op te nemen via klantenservice.horeca@ab-inbev.com of 076-5253800.
Daarnaast vind je op www.horecasupport.nl allerlei interessante informatie voor de horeca.
-
Ik heb een horeca aangelegenheid en wil graag klant worden of meer informatie ontvangen. Hoe kom ik in contact?
[ horecagelegenheid? ]
In dat geval dien je contact op te nemen via csc.ontrade.nl@ab-inbev.com of 076-5253800.
Daarnaast vind je op www.horecasupport.nl allerlei interessante informatie voor de horeca.
-
In dat geval dien je contact op te nemen via abiconsumerservices@ab-inbev.com.
[ abiiconsumerservices@ab-inbev.com ]
-
In that case you can reach us via abiconsumerservices@ab-inbev.com.
[ abiiconsumerservices@ab-inbev.com]
-
-
-
Naast de verbintenis om de beste brouwerij in een betere wereld te zijn, is AB InBev (waar Bud onderdeel van is) leider in de brouwerijsector op vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemerschap.
Onze inspanningen in het belang van een Betere Wereld zijn gebaseerd op drie pijlers:
- Het promoten van verantwoorde consumptie.
- De bescherming van het milieu.
- Het beschermen van de gemeenschappen waarin we leven en werken.
-
AB InBev (waar Bud onderdeel van is) hecht veel belang aan een verantwoorde consumptie van haar producten. Wij zijn van mening dat bier, mits op verantwoorde wijze gedronken, perfect past bij een gezonde levensstijl. Overal ter wereld ontwikkelen en implementeren we verscheidene programma’s om een verantwoorde consumptie te promoten, waarbij we nauw samenwerken met de autoriteiten en maatschappelijke organisaties. Voor meer info: https://ab-inbev.nl/verantwoord-drinken
-
Als leider in de brouwerijsector op vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen, willen we ons inzetten om mensen samen te brengen voor een betere wereld met verschillende initiatieven.
Dit zijn onze doestellingen voor duurzame ontwikkelingen tegen 2025:- Slimme landbouw: 100% van onze producenten zijn gekwalificeerd, verbonden en financieel onafhankelijk
- Waterbeheer: 100% van onze gemeenschappen zijn gesitueerd in zeer gevoelige gebieden, de toegang tot water en waterkwaliteit wordt aanzienlijk verbeterd.
- Circulaire economie toegepast op verpakkingen: 100% van onze producten zal worden verpakt in geconsumeerde verpakking, die hoofdzakelijk wordt gerecycleerd.
- Klimaatactie: 100% van de elektriciteit die we aankopen komt uit hernieuwbare bronnen en we verminderen de koolstofemissies met 25% in onze hele waardeketen.
- Slimme landbouw: 100% van onze producenten zijn gekwalificeerd, verbonden en financieel onafhankelijk
-
-
-
Je kunt in onze bieren in de meeste supermarkten vinden, bijvoorbeeld bij Albert Heijn en Jumbo:
https://www.ah.nl/zoeken?query=Bud
https://www.jumbo.com/zoeken?searchTerms=budAls jouw supermarkt onze producten niet aanbiedt, dan kun je altijd even vragen bij de service desk naar de mogelijkheden.
-
Bud werd voor het eerst gebrouwen in een brouwerij in Saint Lewis Missouri, in 1876. Het bier werd gebrouwen door Adolphus Busch met een vriend, Carl Conrad.
-
We vinden het geen probleem als je ons logo wilt gebruiken voor persoonlijke, niet commerciële doeleinden. Je vindt logo's en packshots van Bud via deze link:
https://www.horecasupport.nl/downloadcentrum/?brand=bud#logos
-